Massage gun tegen pijn

Massage kan een effectieve remedie zijn om hardnekkige pijn te bestrijden. Dagelijks een massagesalon bezoeken, zou misschien wat te duur zijn. Dagelijks thuis van een massage genieten, zou je anderzijds wel snel gewoon kunnen worden. Dat is ook de reden waarom een massage gun in het leven werd geroepen.

Een massage gun?

Wat is een massage gun nu precies? Wel, dat zal ik jullie hier even uitleggen. Een massage gun is een toestel dat je met één hand kan bedienen en heeft qua vorm iets weg van een pistool. Vandaar natuurlijk ook de naam.

Door op de rug te mikken enkele “schoten” af te vuren, wordt de illusie van een massage opgewekt. De persoon die gemasseerd wordt, heeft het gevoel alsof iemand heerlijk in zijn rug aan het kneden is, zoals bij een echte massage.

Helpt het ook tegen de pijn?

Het toestel werd uitgevonden door een Amerikaan, die dankzij een auto-ongeluk een blessure had opgelopen aan de rug. Hij was op zoek naar een manier om zichzelf makkelijk een massage toe te kunnen dienen, om de pijn te verzachten. Aangezien het toestel dus specifiek daarvoor werd ontwikkeld, is het zeker en vast doeltreffend om pijn te bestrijden.

Door middel van een zachte kloppende beweging, gecombineerd met trillingen, wordt er druk uitgeoefend op de spieren. Dit zorgt ervoor dat de spieren losser worden, wat wil zeggen: minder stijfheid. Daarnaast kan het ook helpen om een inwendige blessure sneller te laten genezen.

Naast rugpijn, kan je met dit toestel ook andere lichaamsdelen masseren, zoals bijvoorbeeld de nek of de benen. Het toestel is dan ook zeker een must, voor iedereen die graag van thuis uit sport. Na het sporten kan je namelijk verzuring van de spieren ondervinden. Dergelijke massagetherapie kan helpen om ook deze pijn te bestrijden.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/massageapparaat/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757